Bemutatkozás

img_1839veglegesDr. Csefkó Klára belgyógyász, gasztroenterológus, foglalkozás-egészségügyi szakorvos vagyok. 1966 óta élek Békéscsabán, tősgyökeres csabai lakosnak érzem magam.
Az egykori Rózsa Ferenc Gimnáziumban érettségiztem 1981-ben, ugyanebben az évben megkezdtem egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, ahol 1987-ben szereztem általános orvosi diplomát. Azóta a békéscsabai Dr. Réthy Pál Kórházban dolgozom. Végigjártam a kórházi ranglétrát a segédorvostól a főorvosi beosztásig. Közben megszereztem a fenti szakképesítéseket, részt veszek a kötelező és nem kötelező továbbképzéseken, hazai és külföldi tudományos rendezvényeken.
Nagy tapasztalatra tettem szert az endoszkópos vizsgálatok terén, a palettán az egyszerű diagnosztikus vizsgálatok mellett szerepelnek a polip eltávolítások, vérzéscsillapítás, nyelőcső visszerek ligációs kezelése, ERCP, epeúti beavatkozások. Szakmai profilomba tartoznak még a gyulladásos bélbetegségek, májbetegségek is.
Elmondhatom, hogy világéletemben azzal foglalkozhattam, ami érdekel, munkámat a mai napig szívesen, hivatástudattal végzem.

Tagja vagyok a Magyar Belgyógyász Társaságnak, a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak, ezen belül az Endoszkópos Szekciónak, a Hepatológiai Szekciónak, a Pancreas Szekciónak és az IBD Szekciónak.

Magánrendelésemet azért indítottam el, mert meggyőződésem, hogy ezen keretek között az orvos és páciens között olyan együttműködő kapcsolat valósulhat meg, amely az állami ellátásban tapasztalható időhiány, pénzhiány és túlterheltség mellett nem tud létrejönni.

Rendelésemen sokéves szakmai tapasztalatomat kamatoztatva, tisztességes ellátást nyújtva tudom betegeim javát szolgálni, méltányos áron.
Újonnan vásárolt Fuji endoszkópos felszerelésem a legkorszerűbb endoszkópos diagnosztikát teszi lehetővé.