Elérhetőség

Cím: Békéscsaba, Szent István tér 6.

Bejelentkezés:

  • Telefonon:  +36 30 5918816 telefonszámon.

  • FIGYELEM! a telefon csak időpont foglalásra szolgál, szakmai kérdések megbeszélése a konzultáció során történik. Az asszisztensek és jómagam teljes munkaidős kórházi elfoglaltsága miatt a telefonos elérhetőség korlátozott, célszerű e-mailben időpontot kérni.

  • Online: Adja meg telefonszámát és email címét a lap alján található mezőkben. A megjegyzés rovatban jelezze, milyen típusú vizsgálatra kér időpontot (konzultáció, gyomortükrözés, béltükrözés, altatással vagy anélkül)!  Ha tükrözésre kér időpontot, jelezze, hogy ki rendelte el a vizsgálatot. Pl. belgyógyászati kivizsgálás során vérszegénységet találtak, háziorvosa nagyfokú fogyás miatt kezdte kivizsgálni, stb. 

  • FONTOS! Az utóbbi időben rendkívüli mértékben megnőtt az igény a magánrendelésre. Emiatt az időpontok hamar betelnek. Tapasztalat, hogy ha hosszú a várakozási idő, akkor jónéhányan nem jönnek el a foglalt időpontjukra, másokat fosztva meg a lehetőségtől. Ezért 2-3 hétnél hosszabb előjegyzési időt nem adunk! Kérem vegyék figyelembe, hogy a kapacitásaink korlátozottak.

  • Itt is hangsúlyozom, hogy a tükrözéses vizsgálatok előtt minden esetben konzultáció szükséges! (kivétel: más gasztroenterológus vagy belgyógyász szakorvos már kikérdezte, megvizsgálta Önt és elrendelte az eszközös vizsgálatot.)